Beach Vibez; Dag 3

Hallo,

Hier zijn we weer met onze 3de blog. Vandaag hebben we in de ochtend allemaal samen gebaseballd op het strand. Het was wel geen gewone baseball want aan elke honk was er een opdracht.

Na de middag hebben we een leuk spel gespeeld. We moesten allemaal samen opdrachten uitvoeren, als de opdracht gelukt was mochten we letters gaan zoeken die verstopt waren op de kampplaats en als we al de letters hadden konden we een woord vormen. Het woord was de kamer waar de schatkist verstopt was. Toen we de schatkist gevonden hadden, kregen we allemaal lekkere chocolaatjes.

Na dit leuke spel hebben we een lekker vieruurtje gekregen en daarna zijn we begonnen aan onze teambuilding. Zo is ook onze groepsband een beetje versterkt.

Toen de teambuilding gedaan was, kregen we BBQ

39169716_593311314400274_7496355147283431424_n

als eten, dit vonden we allemaal super lekker! In de avond zijn we dan nog met zijn allen naar het strand gewandeld met fakkels, dit was heel gezellig! Op het strand hebben we even met onze voeten in het water gezeten. Toen we terug op onze kampplaats waren zijn we allemaal knus in onze bedjes gekropen!

Slaapwel allemaal!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s