Survival Trip Tsjechië: Dag 4

Hallo! Ahoj!

Dag 4 begon rustig: een rustig ontbijt en wat vrije tijd. De deelnemers hadden bijna de volledige voormiddag om zichzelf klaar te maken en zich mentaal voor te bereiden op de komende drukke dag.

Tegen de middag aan werden alle deelnemers geblinddoekt in de auto gezet en werden ze in het midden van een bos gedropt! Wat ze niet wisten, was dat er niet ver van de drop locatie een oude burcht lag waar we ook ons lunchpakket hebben opgegeten. Onderweg naar de burcht kregen we nog even het gezelschap van het logistiek personeel.

Na onze stop in de coole verlaten burcht vertrokken we op weg om onze kampplaats terug te vinden. De deelnemers mochten volledig hun weg zelf zoeken aan de hand van een kaart die ze meekregen. Als de deelnemers verkeerd liepen, dan liepen ze maar verkeerd! Dit is ook enkele keren gebeurd, maar na een stevige wandeling van 5u in de bergen waren we heelhuids terug geraakt.

Na het avond eten maakte we nog een gezellig kampvuur en vertelde we verhalen om de geslaagde en vermoeiende dag af te sluiten.

Slaapwel! spát dobře!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s