Animal Rescue Tsjechië: dag 4

Hallo allemaal!

Ondertussen is het al de vierde dag dat we hier zijn! De tijd vliegt als je je amuseert! In de voormiddag hadden we het spel één tegen allen gespeeld. Hierbij kregen we een hele hoop opdrachten die we binnen de twee uur moesten volbrengen. Als het lukte, gingen de moni’s de afwas doen! Het is helaas net niet gelukt, maar het was erg nipt! We hebben ons wel erg geamuseerd met de opdrachten! We hebben reclamespots en verhalen gemaakt, geverfd met onze neus, de tafels gedecoreerd en nog veel meer!

In de namiddag was er een hoogtepunt: het paardrijden! Hier keken we de hele week al naar uit. Voor sommigen was het de eerste keer dat ze op een paard gingen zitten: spannend! Iedereen vond het gelukkig heel fijn. We hebben geleerd om te sturen en zijn zelfs in draf geweest! Supercool!

In de avond hadden we gebarbecued. Het was erg gezellig om allemaal samen, op ons gemak, te genieten van het lekkere barbecuevlees en het gezelschap. We zijn allemaal met een tevreden en voldaan gevoel gaan slapen.

Wij zijn al benieuwd naar de planning voor morgen! Jullie ook? Slaapwel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s