Survival Trip Tsjechië: Dag 2

Hallo! Ahoy!

Dag 2 in het kamp “zonder naam” begint met een reeks vermoeide gezichten die uit de tenten gekropen kwamen. Het was dan ook een koude en voor sommigen een natte nacht geweest. Het was een kort ontbijt voor de machine van onze survival opnieuw in gang schoot, op de planning: hout sprokkelen! ’s Avonds zouden we gasten verwachten dus we hadden veel hout nodig om te tonen dat wij het beste kampvuur in Tsjechië kunnen maken!

Onze houtsprokkeltocht duurde langer dan verwacht en het was al middag voor we terug waren en toen konden we rechtstreeks aan het eten beginnen. Op het menu stonden aardappelen met broccoli en worst. Dat klinkt vrij normaal, maar elke maaltijd voelt speciaal als het in de natuur wordt gemaakt.

Na onze buikjes vol te eten, namen we een kleine pauze om uit te rusten voor de vermoeiende namiddag. Het eerste op de planning was een survival tocht naar het onbekende met gekke opdrachten en leuke foto’s.

Achteraf kwam er nog een kleine workshop boogschieten voor dummy’s aan bod voor we konden eten, ons fijn douchen en ons kamp klaarmaken voor het feest deze avond.

Het moment was aangebroken, het kampvuur was groots aan het branden, de extra zitplaatsen stonden op hun plaats en ons enthousiasme zat op de juist plaats, het feestje kon beginnen! Na eventjes wachten begonnen de gasten binnen te stromen, de jongedames van Tsjechië By Horse en van Animal Rescue kwamen 1 voor 1 aan en namen plaats rond het kampvuur. Zodra iedereen aanwezig was konden we beginnen aan het grootse spel: Weerwolven. Niet zomaar Weerwolven, maar Weerwolven met wel 30 personen! Het was een leuk en rustig einde van een drukke dag voor we allemaal weer fijn in onze tent konden kruipen voor onze 2e nacht in Sadek, Tsjechië!

Slaapwel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s