Radiomakers – Dag 1

Hey iedereen,

Deze ochtend hebben we eerst een rondleiding gekregen door Hostel H. Wat een modern gebouw. Hier gaan we ons wel goed amuseren. We hebben elkaar al beter leren kennen door wat spelletjes te spelen.

Namiddag zijn we de stad ingetrokken. Om onze interview-skills uit te proberen. Voor sommige was het wel wat moeilijk, om vreemde mensen op straat te interviewen. Maar als team sloegen we er ons wel door.

Na ons harde werk als journalist, leerde we Hasselt kennen aan de hand van een grootse Schattenjacht. In twee teams moesten we schatkisten zoeken in Hasselt, waarbij we ook allerlei raadsels moesten oplossen. Het team “De ontdekkers” (Britt, Shanaya, Tameeka, Cédric en Chelsey) waren de snelste. Maar ook het andere team deed goed zijn best. Hiervoor hadden we wel een ijsje verdiend.

Na ons lekkere driegangenmenu (tomatensoep met balletjes – puree met gehaktballetjes in tomatensaus – vanillepudding), was het tijd voor DJ Bobmeister. DJ Bob kwam, zag en overdonderde ons met zijn DJ-skillzzzz. We mochten zelf achter de draaitafel staan en leren mixen. We vonden het allemaal heel leuk om te doen!

Sommige van ons (Marie-Astrid en Tameeka) waande zich al op Tomorrowland. Wauw! 😉

Dit was het voor vandaag! Nu onze bedjes in, want morgenvroeg moeten we onze trein halen naar Brussel. Rarararaaa, waar gaan wij naartoe? 😉

Tot morgen!

2 thoughts on “Radiomakers – Dag 1

  1. Leuk om te lezen wat jullie allemaal doen !! Het brengt een lach op mijn gezicht !! Goed bezig 💖 mama van shanaya en tameeka 💖

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s